Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Maailman paras suklaamousse


170 g tummaa suklaata
4 munaa
1 dl kuohukermaa

Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset sulan suklaan joukkoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää suklaaseokseen. Vaahdota kerma ja sekoita seokseen. Kaada mousse joko suoraan annosmaljoihin tai tarjoilukulhoon. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin kaksi tuntia. Koristele pinta halutessasi.


3 kommenttia:

  1. Tuliko kuinka monelle tästä annoksesta?
    - Neljälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jaoin tämän annoksen viidelle. Riittää useammallekin, on nimittäin ihan täyttä "tavaraa" eli pienemmätkin annokset ovat sopivan kokoisia.

      Poista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!