Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Rocky road

 
200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata
1 prk (n. 400 g) sokeroitua kondensoitua maitoa
50 g voita
200 g pähkinöitä
100 g vaahtokarkkeja

Paloittele suklaat. Sulata suklaat, kondensoitu maito ja voi paksupohjaisessa kattilassa keskilämmöllä välillä sekoitellen. Halkaise pähkinät ja leikkaa vaahtokarkit koosta riippuen 2–4 osaan.

Sekoita vaahtokarkit ja pähkinät sulaan suklaaseokseen. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Itse jätin osan vaahtokarkeista koristeeksi, ripottelin ne pinnalle ja painelin niitä vähän kiinni. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia ja leikkaa paloiksi. Rocky road säilyy huoneenlämmössä kuivassa paikassa noin viikon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!