Kirsin keittiössä-blogista löysin kivan vaihtoehdon kahvipöytään. Mini-voikkarit on helppoja ja nopeita tehdä ja ovat sopivan pieniä syötäviä esim. juhlissa, kun tarjolla on muitakin kahvipöydän tarjottavia.
28 mini-voikkaria:
14 siivua monivilja-paahtoleipää
täyte:
1 rs Philadelphia ruohosipuli-tuorejuustoa
150 g kalkkunafilee-leikettä
1 suolakurkku
½ rs raejuustoa
½ dl majoneesia
koristeluun:
½ rs Philadelphia ruohosipuli-tuorejuustoa
1 rkl majoneesia
28 kpl kurkkusiivuja
Leikkaa
paahtoleivistä reunat pois. Silppua kalkkunafilee ja kuutioi
suolakurkku. Sekoita täytteen kaikki ainekset keskenään. Lusikoi ja
levitä täyte seitsemän paahtoleivän päälle ja aseta loput seitsemän
leipää kanneksi. Elmu-kelmuta leivät ja jätä maustumaan jääkaappiin yön
yli.
Leikkaa leivät neljään osaan.
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi. Pursota tai levitä tahna leipien
päälle. Tee kurkkusiivuista haluamasi mallisia koristeita ja koristele
leivät niillä. Sitten herkuttelemaan :)
Kirsi osallistui tällä ohjeella ruokabloggaajille suunnattuu kilpailuun, jossa piti kehitellä joku suolainen tarjottava puutarhajuhliin. Onnea Kirsille kisaan!
Kiva, kun testasit :) Nämä on kyllä kivoja pikku suolaisia.
VastaaPoistaKiitos Kirsi, kun jaoit ohjeen meidän kanssa! Tein näitä pojan synttäreille viikolla ja hyvin tekivät kauppansa =)
PoistaIhanaa, kin sun blogista löytyi taas kerran vinkkejä tarjottaviin viikonlopun sisustuskutsuille :). Näitä pikkuvoikkareita teen ehdottomasti sekä New Yorkin juustokakkua. Kiitos kiitos kiitos
VastaaPoista