sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mini-voikkarit

Kirsin keittiössä-blogista löysin kivan vaihtoehdon kahvipöytään. Mini-voikkarit on helppoja ja nopeita tehdä ja ovat sopivan pieniä syötäviä esim. juhlissa, kun tarjolla on muitakin kahvipöydän tarjottavia.


28 mini-voikkaria:
14 siivua monivilja-paahtoleipää

täyte:
1 rs Philadelphia ruohosipuli-tuorejuustoa
150 g kalkkunafilee-leikettä
1 suolakurkku
½ rs raejuustoa
½ dl majoneesia

koristeluun:
 ½ rs Philadelphia ruohosipuli-tuorejuustoa
 1 rkl majoneesia
 28 kpl kurkkusiivuja

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Silppua kalkkunafilee ja kuutioi suolakurkku. Sekoita täytteen kaikki ainekset keskenään. Lusikoi ja levitä täyte seitsemän paahtoleivän päälle ja aseta loput seitsemän leipää kanneksi. Elmu-kelmuta leivät ja jätä maustumaan jääkaappiin yön yli.

Leikkaa leivät neljään osaan. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi. Pursota tai levitä tahna leipien päälle. Tee kurkkusiivuista haluamasi mallisia koristeita ja koristele leivät niillä. Sitten herkuttelemaan :)



Kirsi osallistui tällä ohjeella ruokabloggaajille suunnattuu kilpailuun, jossa piti kehitellä joku suolainen tarjottava puutarhajuhliin. Onnea Kirsille kisaan!

3 kommenttia:

  1. Kiva, kun testasit :) Nämä on kyllä kivoja pikku suolaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, kun jaoit ohjeen meidän kanssa! Tein näitä pojan synttäreille viikolla ja hyvin tekivät kauppansa =)

      Poista
  2. Ihanaa, kin sun blogista löytyi taas kerran vinkkejä tarjottaviin viikonlopun sisustuskutsuille :). Näitä pikkuvoikkareita teen ehdottomasti sekä New Yorkin juustokakkua. Kiitos kiitos kiitos

    VastaaPoista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!