lauantai 26. heinäkuuta 2014

Rippijuhlatarjoiluja 13.7.2014

Tässä vielä kuvakooste meidän tämän kesän toisista rippijuhlista. Ihan kaikista leipomuksista ei ikävä kyllä ole tehtynä ohjepostausta, kun kuvaaminen jäi omalta osaltani vähän vähille. Ompahan sitten hyvä syy tehdä leipomuksia uudestaan, että saa reseptit talteen.


Suolaisina tarjottavina juhlissa oli lihapasteijoita, kreikkalainen voileipäkakku, ruisnappeja kinkkutäytteellä ja coctailpiirakoita ja munavoita. Ruisnappien kinkkutäytteeseen laitoin tuorejuustoa, ranskankermaa, suolakurkkua, persiljaa, kinkkua ja mustapippuria.


Makeita kakkuja tein kolme; rippikakun, juustokakun kesän marjoilla ja kolmen suklaan kerrosjuustokakun. Taustalla näkyy vielä tuorejuusto-vadelma muffinit.


Lisäksi tarjolla oli myös mansikkamarenkeja, valkosuklaa-karpalo cookieseja, rocky roadia sekä ukin tekemiä viipalepipareita (ei kuvassa). Rocky roadiin laitoin tällä kertaa vaahtokarkkien kaveriksi ranskanpastilleja ja gluteenittomia keksejä. 


Ainahan juhlien järjestämisessä on paljon tekemistä, mutta kyllä se itse juhla sitten palkitsee. Itsestä kyllä tuntui, että poukkoilin zombien lailla paikasta toiseen enkä oikein ehtinyt jutella kunnolla vieraiden kanssa, vaikka mies auttoikin kahvin keitossa. Meillä ei siis ollut palkattuna ketään apulaista hoitamaan tarjoiluja. Nyt on siis kesän rippijuhlat paketissa, joten voikin kääntää katseen jo seuraaviin juhliin ja alkaa suunnitella niitä.

4 kommenttia:

  1. No voi hyvvää päivää, että o ihanan näköset tarjoilut, iha nieleksiä täsä pittää kuvia katellesa!! Mums, mums, kertakaikkiaa.... palijon onnia näi jäläkikätteen rippilapselle!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Itsekin olin tyytyväinen tarjoiluihin. Ai, juhlat on kyllä niin ihania <3

      Poista
  2. Ihanat tarjoilut on teillä ollut! Mulla hakeutuu silmät aina uudestaan tuohon kolmen suklaan juustokakkuun, on nimittäin aivan mahtavan näköinen! Pitäisi joskus ehdottomasti tehdä sellainen :) Voileipäkakkukin on varsin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! Ensimmäistä kertaa tein itse tuon Kolmen suklaan kerrosjuustokakun eikä jää kyllä viimeiseksi kerraksi. Kreikkalainen voileipäkakku on yksi perheemme suosikeista.

      Poista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!