perjantai 1. elokuuta 2014

Kakkukioski mukana Ravintolapäivässä 17.8.2014

Suurin haaveeni on jo pitkään ollut oma kahvila. Maalaisromanttisessa kahvilassani myytäisiin vitriinin täydeltä omatekoisia leivonnaisia kahvin ja teen kanssa. Nyt haaveestani tulee totta, mutta vain yhden päivän ajaksi. Kakkukioski avaa ovensa elokuun 17 päivänä Ravintolapäivän merkeissä.

Ravintolapäivänä kuka tahansa voi perustaa ravintolan yhden päivän ajaksi. Kahvilan, ravintolan, kioskin, katukeittiön tai muun ruokapaikan voi perustaa kotiinsa, puistoon, toimistoon, rannalle, sisäpihalle tai vaikkapa kadunkulmaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Mitä kekseliäämpi ravintolakonsepti, sitä hauskempi Ravintolapäivä. Tietenkään erikoisuudet eivät ole välttämättömyyksiä. Hyvä ruoka ja juoma mukavassa ympäristössä riittävät. Perusta sellainen ravintola jossa itsekin haluaisit vierailla!

Ravintolapäivän ytimessä on yhdessä tekeminen, nauttiminen ja ilonpito. Ravintolapäivänä jokaisella on mahdollisuus toteuttaa unelmansa tehden samalla kotikaupungistaan paremman paikan elää.
Ravintolapäivänä voit perustaa Ravintolan yksin, yhdessä ystävien kanssa, osana järjestöä tai muuta sopivaa tiimiä.

Ravintolapäivä on alkanut Helsingistä toukokuussa 2011 ja on nykyään maailman suurin ruokatapahtuma, jota järjestetään neljä kertaa vuodessa. Tähänastisten Ravintolapäivien aikana on kaikkiaan pystytetty yli 9600 popup-ravintolaa noin 38 500 ravintoloitsijan toimesta, ja näissä yhden päivän ravintoloissa on vieraillut yhteensä yli 1,06 miljoonaa ruokailijaa, ja ilmiö kasvaa edelleen.

 Teksti kopioitu Ravintolapäivän fb-sivuilta

17.8.2014 vietetään siis seuraavan kerran valtakunnallista Ravintolapäivää ja tällä kertaa Kakkukioskikin on ensimmäistä kertaa mukana. JEEE!!! Tule juomaan kanssamme ihanat iltapäiväkahvit huvimajaamme tai omenapuun alle ihan kuinka itse haluat. Tervetuloa!

Terkuin, Krisse


8 kommenttia:

 1. Tämä ravintolapäivä kyllä kiinnostaa minuakin kovasti! Aivan ihana idea! Hienoa, että pääset sinäkin nyt toteuttamaan haaveesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa päästä vihdoin mukaan! Mä oon niin täpinöissäni =)

   Poista
 2. Hienoa Krisse, että osallistut Ravintolapäivään. Se on hieno kokemus ja hauska päivä. Minä osallistun myös mieheni kanssa taas Ravintolapäivään elokuussa. Meillä tuleekin sitten jo 4.s kerta, kun laitamme Ravintolapäivänä pystyyn kahvilan. Mukavaa tulevaa Ravintolapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi mukava kuulla kokemuksia Ravintolapäivästä!

   Poista
 3. Mä olen kaksi kertaa pitänyt ravintolapäivää, helmikuussa viimeksi ja sitä ennen muutama vuosi sitten. Se on todella hauskaa ja mielenkiintoista! Hienoa, että tälläinen päivä on keksitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta helmikuussa järjestämästäsi Ravintolapäivästä kuulisin mieluusti lisää =)

   Poista
 4. Löysin blogiisi Kanelia ja Kardemummaa -blogin linkistä. Ihanaa nähdä taas luomuksiasi ja saada hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet jälleen mukana! Tervetuloa.

   Poista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!