lauantai 29. lokakuuta 2016

Korsettikakku / female torso cake

Viime viikonloppuna sain kunnian tehdä synttärikakun vävyni 30-vuotissynttäreille. Tyttäreni toiveena oli jonkinlainen tissikakku eli boob cake. Koska juhliin oli tulossa melko paljon vieraita, tein kakusta vähän isommman tissikakun, jossa oli mukana myös keskivartalo. 


Tein kakkuun isossa suorakaiteen muotoisessa irtopohjavuokassa 10 munan sokerikakkupohjan. Tyttäreni toivoi kakun väliin jonkun marjaisan täytteen. Päädyin sitten samaan kuningatarmousseen kuin edellisessä pitsikakussa, mutta tuplana. Rintoja varten paistoin vielä yhden kääretorttupohjan, josta kasasin isoihin mariskooleihin rinnat. Kakun kostutin vanilliinisokerilla maustetulla maidolla. Kakun pintaan levitin voikreemin.

Kääretorttupohja
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon sihdin läpi varovasti sekoitellen. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 7 minuuttia.


Kakun ihon väriset osat ovat valkoista sokerikuorrutetta, minkä värjäsin pastavärillä oikean väriseksi. Korsettiosan tein mustalla Satin ice-kuorrutteella. Röyhelöt, nyörit ja muut koristenauhat ovat sokerikuorrutetta. Hiukan meinasi tällä kertaa olla ongelmia varsinkin tuon ihonvärisen kuorrutteen kanssa. Jostain syystä se vaan meinasi hajota käsiini, mutta sinnikkään yrittämisen jälkeen sain kuorrutteet kakun päälle. Aika monta tuntiahan tämän tekemisessä vierähti, mutta lopputulos oli kuitenkin mieluinen.


PALJON ONNEA VIELÄ KERRAN, SEVERI ♥

3 kommenttia:

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!