keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Daim-kinuskijäätelö ♥


Olen monia erinäisiä kertoja ihastellut (lue: kuolannut) muissa blogeissa itsetehtyjä jäätelöitä. Eilen sitten tartuin tuumasta toimeen, kun löysin KakkuKatrin blogista herkullisen kuuloisen ohjeen ja viikonlopun kakkuhommista jäi sopivasti kolme purkkia vispikermaa yli. Täytyy kyllä sanoa, että olen lopputuloksesta positiivisesti yllättynyt ja eihän tämän tekeminen edes ollut vaikeaa.


Daim-kinuskijäätelö

3 isoa Daim patukkaa
6dl vispi- tai kuohukermaa
1tlk karamellisoitua kondensoitua maitoa

Murskaa jääkaappikylmät Daimit esimerkiksi kaulimella tai lihanuijalla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää karamellisoitu kondensoitu maito. Lisää kaksi Daimia murskana massaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada jäätelömassa pakastimen kestävään astiaan. Itse käytin 1,5 litran foliovuokaa, joka oli juuri sopivan kokoinen tälle määrälle. Lisää loput Daim murskat päälle ja laita pakastimeen tekeytymään vähintään muutamaksi tunniksi tai yön yli.


Jäätelö oli kyllä tosi hyvää ja tätä tulee varmasti tehtyä vielä monta kertaa tulevan kesän aikana. Tämä on myös tosi oiva vierasvara kesän yllätysvieraiden varalle. Kannattaa vain välillä kurkata pakastimeen, ettei ole kadonnut parempiin suihin :))

Kivaa jäätelökesää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Siis onko jätskin tekeminen noin helppoa!?!?!?!? Tätä täytyy ehdottomasti testata 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tämä tän kummempaa ole! Kannattaa kokeilla. Me ainakin tykättiin tästä.

      Poista
  2. Minäkin bongasin tämän ohjeen jostain blogista ja pistin korvan taa :) Pitää kyllä testata tänä kesänä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! Kannattaa ehdottomasti testata. Tää oli niiiiin hyvää :))

      Poista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!