6 munan gluteeniton kakkupohja
6 kananmunaa
2 dl sokeria
1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi massaan. Kaada massa voideltiin irtopohjavuokaan. Paista uunin alatasolla n.155-175 asteessa uunista riippuen noin 35-40 min.
Kakun kostutin jo kai perinteeksi tulleella tavalla vaniljamaidolla. Väliin tein vadelma-valkosuklaamoussen.
5 liivatelehteä
1 prk flora vanillaa
100 g valkosuklaata
sokeria
200 g vadelmia
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vanilla ja sokeri vaahdoksi. Sekoita sulatettu suklaa vaahdon joukkoon.Kiehauta 1/4 dl vettä ja liuota liivatehdet kuumaan veteen. Lisää liuos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen vaahdon joukkoon. Lisää vadelmat ja sekoita täyte tasaiseksi.
Voi ku kauniita nuo perhoskoristeet!! <3
VastaaPoistaNe on tehty sellaisella silikonimuotilla. Itsekin tykkään niistä tosi paljon.
Poista