Pohja:
13 kpl mintunmakuisia dominokeksejä
50 g margariinia
Täyte:
2,5 dl flora vispiä
2,5 dl flora vanillaa
200 g minttukrokanttisuklaata
200 g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl maitoa
Murskaa keksit ja sulata suklaa, sekoita ne keskenään. Painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja flora vanilla vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut vaahdot joukkoon.
Lämmitä 2 rkl maitoa. Liuota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Voit halutessasi koristella kakun daim-rakeilla.
13 kpl mintunmakuisia dominokeksejä
50 g margariinia
Täyte:
2,5 dl flora vispiä
2,5 dl flora vanillaa
200 g minttukrokanttisuklaata
200 g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl maitoa
Murskaa keksit ja sulata suklaa, sekoita ne keskenään. Painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja flora vanilla vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut vaahdot joukkoon.
Lämmitä 2 rkl maitoa. Liuota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Voit halutessasi koristella kakun daim-rakeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!