keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Suklaapitsirullat


Vihdoin rohkenin kokeilla näiden ihanien suklaapitsirullien tekoa. Olen monesti niitä ihaillut toisten blogeissa ja miettinyt, miten niitä oikein tehdään. Nisunassulta sitten löysin hyvät kuvalliset ohjeet ja pienen rohkaisukeskustelun jälkeen päätin kokeilla...ja onnistuin.


 Leikkaa leivinpaperista noin 10x10cm:n kokoisia paloja ja pursota niiden päälle sulatettua valko-, maito- tai tummaasuklaata ristiin rastiin. Anna suklaan hetki kuivahtaa.


Pyöritä leivinpaperipalat sen jälkeen rullalle ja kiinnitä rullat klemmareilla kiinni. Siirrä rullat jääkaappiin. Anna niiden kovettua kunnolla ja irrota sen jälkeen paperit varovasti. Voit käyttää rullia hetken pakkasessa ennen irroittamista.


Käytä koristeena täyte- tai hyydykekakun päällä. Omat suklaapitsirullat meni suklaakakun päälle, jonka tein syntymäpäivilleni. Synttärikakuista enemmän viikon edetessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!