Vihdoin rohkenin kokeilla näiden ihanien suklaapitsirullien tekoa. Olen
monesti niitä ihaillut toisten blogeissa ja miettinyt, miten niitä
oikein tehdään. Nisunassulta sitten löysin hyvät kuvalliset ohjeet ja pienen rohkaisukeskustelun jälkeen päätin kokeilla...ja onnistuin.
Leikkaa leivinpaperista noin 10x10cm:n kokoisia paloja ja pursota niiden
päälle sulatettua valko-, maito- tai tummaasuklaata ristiin rastiin.
Anna suklaan hetki kuivahtaa.
Pyöritä leivinpaperipalat sen jälkeen rullalle ja kiinnitä rullat
klemmareilla kiinni. Siirrä rullat jääkaappiin. Anna niiden kovettua
kunnolla ja irrota sen jälkeen paperit varovasti. Voit käyttää rullia
hetken pakkasessa ennen irroittamista.
Käytä koristeena täyte- tai hyydykekakun päällä. Omat suklaapitsirullat
meni suklaakakun päälle, jonka tein syntymäpäivilleni. Synttärikakuista
enemmän viikon edetessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!