keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ruisnapit

 
Tässä helppo ja nopea pikku suolaisen ohje kaikenlaisiin juhliin ja illanistujaisiin.
 
 
Väinämöisen ruisnappeja
250g kylmäsavulohta
200 g yrttituorejuustoa
2 dl vispikermaa
basilikaa silputtuna
loraus sitruunamehua
musta- ja valkopippuria

Pilko lohi. Notkista tuorejuusto monitoimikoneella. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä ja mausta. Voit halutessasi tehdä täytteen jo edellisenä iltana valmiiksi maustumaan. Pursota täyte ruisnappien päälle.

2 kommenttia:

  1. Monellekko ruisnapille tästä täytteesstä riittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en tarkalleen muista, mutta varmaankin ainakin liki 40:lle. Tämä on nyt puhdas arvio, kun en ole laittanut ylös tarkkaa määrää.

      Poista

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!