keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ristiäiskakku Pienelle Prinsessalle

 
 
Kakussa on viiden munan sokerikakkupohja, jonka kostutin tuttuun tapaan vaniljamaidolla. Välissä on mansikkahillo ja diplomaattikreemi.

Diplomaattikreemi:
3/4 dl vaniljakreemijauhetta
2 dl kylmää vettä
5 dl kermaa

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vaniljakreemijauhe kylmän veden sekaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää kreemi kermavaahdon sekaan.



Päällystin kakun sokerikuorrutteella. Kuorrutteen alle laitoin sokerikreemin.

Sokerikreemi:
200 g voita/margariinia
2 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl maitoa/mehua

Ota rasva hyvissä ajoin lämpiämään huoneen lämpöön. Vatkaa voita/margariinia jonkin aikaa. Lisää joukkoon tomusokeri ja vanilliinisokeri. Vatkaa vielä hetken aikaa. Lisää neste ja sekoita kreemi tasaiseksi.



Koristeet tein myös sokerimassasta, jotka kiinnitin kakkuun elintarvikeliimalla.



Lisänä kakun päällä muutama valkoinen sokerihelmi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!